• Načítám...
>

Praha 11 zve na oslavy městské části

  • 31. srpna 2021,
  • 15:29,
  • PRAHA 11,
  • Jaroslav Šetlík

Jedenáctá městská část se připravuje na další ročník tradiční akce s názvem Dny Prahy 11. Ty se uskuteční ve dnech 9. - 11. září v parku u Chodovské tvrze. Během třídenního programu vystoupí na dvou scénách například Kamil Střihavka, Dan Bárta nebo Bára Basiková.

Reklama

Jedenáctá městská část se připravuje na další ročník tradiční akce s názvem Dny Prahy 11. Ty se uskuteční ve dnech 9. - 11. září v parku u Chodovské tvrze.

"Začíná to ve čtvrtek, vždy představením integrovaného záchranného systému, techniky a jejich akceschopnosti. Ve čtvrtek tam bude i teenagerská skupina Lollipopz," uvedl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Čtvrteční program slibuje také například koncert Viléma Čoka či Báry Basikové.

"Bude to koncert, který bude průřezem celou mojí tvorbou a tento koncert se koná v rámci Dnů Prahy 11. Takže, když budete mít chuť a čas, uděláte nám velkou radost, když přijdete," pozvala Bára Basiková, zpěvačka.

"V pátek převezmou štafetu Dan Bárta a Kamil Střihavka. A v sobotu už je takové volnočasové odpoledne především pro rodiny," uvedl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Návštěvníci se mohou v rámci těchto oslav městské části těšit na bohatý doprovodný program pro všechny generace. Vstup na akci je zdarma.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu