• Načítám...
>

Objevte kouzlo Komunitního centra Mezi Domy

  • 3. září 2021,
  • 15:42,
  • PRAHA 11,
  • Marek Tereba

Pro občany Jižního Města je to klidná, zelená oáza v panelovém světě. Vyráží tam za kulturou, odpočinkem i na dobrou kávu. Poznejte i vy Komunitní centrum Mezi Domy.

Reklama

Klid, pohoda a dobrá nálada tady kouká z každého rohu. Ať už chcete vyrazit s dětmi ven, nebo sami hledáte místo pro klidný odpočinek, v Komunitním centru Mezi Domy najdete vše.

"Naši návštěvníci, Komunitního centra a kavárny Mezi Domy, určitě můžou se tady občerstvit u nás, posedět, zažít příjemné chvíle u kávy a něčeho dobrého. Ale především komunitní centrum slouží k tomu, aby aktivizovalo, spojovalo všechny občany Jižního Města. Jsme takovou jakoby oázou v betonové džungli, která tady je. A vlastně snažíme se o to, aby lidé, tady u nás, našli jak sportovní vyžití, vzdělání, vzdělávací aktivity a jsou tady i kreativní, výtvarné záležitosti. A všechno je to ve formě buď kurzů, které jsou týdenní, každý týden probíhají, anebo jsou to vlastně individuální workshopy," popsala Daniela Viltová, provozní kavárny.

Kavárna funguje už od roku 2016 a za tu dobu potěšila stovky obyvatel okolních sídlišť.

"Máme tady akce, které se nám periodicky opakují každý rok. Souvisí to i s ročním obdobím, nebo s dobou, kdy jsou prázdniny, škola, a tak dále. Takže máme akce jako je třeba Halloween, máme tady akci k sv. Valentýnu, probíhají tady oblíbené swapy. To mají rády dámy, že si mohou chodit vyzvedávat, měnit oblečení. Máme tady bazárky pro maminky, dětský blešák pro děti. Je tady keramika v sobotu. A všechny tyto akce jsou přístupné úplně všem od rodin s dětmi, po seniory, po mladé lidi. Prostě úplně všichni mohou přijít a jsou tady velmi rádi," doplnila Daniela Viltová, provozní kavárny.

ANKETA

Když už jsou takto spokojeni návštěvníci, nedalo my také něco neochutnat. 

Na kávu sem můžete přijít i vy, v každý všední den od jedné do sedmi hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu