• Načítám...
>

Na Chodově se bruslí na jednom z největších kluzišť v Praze

  • 10. prosince 2021,
  • 13:26,
  • PRAHA 11,
  • Marek Tereba

Dojít si zabruslit a vychutnat si něco v ice baru přímo z ledové plochy? To nabízí jedno z největších pražských kluzišť v Praze. Nachází se v Praze 11 a ještě jednou věcí je výjimečné.

Reklama

Velké Jižní město si zaslouží opravdu velkou ledovou plochu. Ta letos vznikla hned vedle obchodního centra Westfield Chodov. 

"Já jsem velmi rád, že na Praze 11 máme letos opět klasické kluziště, je to přibližně 700 metrů čtverečních ledu, otevírací doba je 10 až 21 hodin každý den, je tady i půjčovna bruslí. Já za Prahu 11 mohu konstatovat, že jsme velmi rádi, že se na tom letos můžeme participovat více, jsme partnery tohoto projektu a že občané Jižního města mají možnost bruslení," řekl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Kluziště je také výjimečné tím, že se nachází v parku na kopci. Návštěvníci určitě ocení, že vstupenky si sem mohou zakoupit online z pohodlí domova a na ledovou plochu se dostanou přes turnikety. Zabruslit si sem přijdou i všichni školáci z Prahy 11.

"Díky partnerství s provozovatelem kluziště MČ získala výhody v podobě toho, že všechny naše základní školy mohou dopoledne, minimálně jednou, využít toto kluziště pro své potřeby, je tam i místní Klokánek a v lednu jsme se domluvili, že tam bude sleva 50 % pro děti do 15 let," řekl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Veškeré informace včetně online prodeje vstupenek najdete na stránkách chodovnalede.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu