• Načítám...
>

Na Chodově se bruslilo v rámci Dne Prahy 11

  • 23. ledna 2022,
  • 20:16,
  • PRAHA 11,
  • Marek Tereba

Prosluněná, a taky trochu mrazivá lednová sobota, přímo vybízela k tomu vyrazit na brusle. Proto se mnoho zájemců vydalo na kluziště, které je u obchodního centra Westfield Chodov. A pokud si tady chcete zabruslit i vy, můžete sem vyrazit denně od 10 do 21 hodin.

Reklama

Prosluněná, a taky trochu mrazivá lednová sobota, přímo vybízela k tomu vyrazit na brusle. Proto se spousta zájemců vydala na kluziště, které je u obchodního centra Westfield Chodov. 

"My jsme se tu sešli za účelem Dne Prahy 11 a ve spolupráci s o.c.Westfield, kdy nabízíme dětem dvě hodiny zdarma bruslení s tím, že mohou soutěžit ve třech sportovních aktivitách. Takže vidím, že účast je veliká a jsem rád, že jsme se takto mohli sejít," uvedl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

Soutěžilo se ve třech disciplínách. Ve slalomu, převážení míčku na pánvičce, a také ve speciální ledové verzi známé hry čára. 

"My jsme velmi hrdí, že jsme letos partnerem tohoto kluziště. Hlavní zpráva asi je, že partner nám potvrdil, že místo do ledna, bude provoz prodloužen i do února, což jsme opravdu rádi. A já si myslím, vidíte i za mnou, že ten zájem o ledovou plochu je enormní v těchto dnech. Proto doufám, že se nám podaří dostavět Areál ledových sportů u Základní školy Ke Kateřinkám, protože to veřejné bruslení opravdu má potenciál. Lidé prostě chtějí bruslit. Je to vidět," dodal Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

A pokud si tady chcete zabruslit i vy, vyrazit sem můžete denně od 10 do 21 hodin. Nechybí zde půjčovna bruslí ani prodejna nápojů na zahřátí. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu