• Načítám...
>

Podcasty Prahy 11 představují zajímavé lidi

  • 3. února 2022,
  • 14:06,
  • PRAHA 11,
  • Jaroslav Šetlík

Plány radnice i rozhovory se zajímavými lidmi. To vše slibují Podcasty, které nahrává Praha 11. Jak nápad vznikl a na koho se mohou posluchači těšit se dozvíte v následující reportáži.

Reklama

Praha 11 spustila vlastní podcasty. V jednotlivých dílech se posluchači seznámí nejen se zajímavými lidmi z městské části, ale také s plány radnice.

"Ten nápad vznikl na radnici MČ zhruba v druhé polovině loňského roku a po dohodě s naším PR týmem a s dámami, které k tomu měly úplně nejblíže, jsme se rozhodli, že tyto podcasty zpustíme. První rozhovor byl v listopadu, přímo premiéra se mnou a od té doby již několik lidí a osobností se mohlo nechat zpovídat naší tiskovou mluvčí Aničkou Kočicovou. Já za sebe jsem velmi rád, že ten projekt vznikl a velmi ho podporuji," řekl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

Podcasty Praha 11 natáčí ve studiu, které má k dispozici zdarma. Studio je součástí jedinečného vzdělávacího prostoru.

"Magenta Experience Center je experience centre, nikoli prodejna, kde se snažíme zákazníkům ukazovat nějaký zážitek. Máme tady veškeré věci z toho technologického světa, to znamená, že tady můžete zažít 3D tisk, který jsme i mimochodem schopni například základním školám dávat jako program. To znamená, že si sem mohou základní školy chodit na kurzy 3D tisku. Zároveň tu máme technologie z toho běžného mobilního světa, to znamená, že si můžete odzkoušet veškeré novinky mobilů, počítačů a podobně," řekl Radek Janíček, manažer Magenta Experience Center.

Obsahy podcastů mohou ovlivnit také jejich posluchači z řad obyvatel MČ.

"Za mě bych chtěl občany vyzvat k tomu, aby zasílali své náměty na podcasty, to znamená na rozhovory se známými osobnostmi na radnici a budeme velmi rádi, když se podaří potom ty dané osoby kontaktovat a s nimi ten daný rozhovor udělat. Takže prosím posílejte, těšíme se na Vás," řekl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

Podcasty Prahy 11 si můžete poslechnout například na YouTube nebo na nejpoužívanějších podcastových platformách.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu