• Načítám...
>

Na Chodovské tvrzi se konal Dětský den

  • 29. května 2022,
  • 20:07,
  • PRAHA 11,
  • Lucie Sinková

Herní odpoledne plné zábavy a sportu si užili všichni přítomní na Chodovské tvrzi. Po covidové pauze se obyvatelé Prahy 11 těšili na zajímavý program, stanoviště s úkoly a stánky s občerstvením. A při akci se dbalo nejen na to, aby se děti i rodiče bavili, ale také na to, aby se šetřilo životní prostředí.

Reklama

Tady na Chodovské tvrzi se jako tradičně konal Dětský den. I přes počáteční nepřízeň počasí si to jak děti, tak ale i rodiče užili.

anketa

"Děti mají možnost se tady vyžít sportovně, z těch 12 stanovišť dostanou razítka a když mají minimálně 9 razítek, tak přijdou zpět na ten náš stánek a každé dítě dostane lízátko za splněný úkol zdarma. Jinak je tady sportovně lakros, je tady házení na terč, jsou tady i vědomostní hry - bylinky a tak, takže toho tady mají děti hodně," řekla Iva Molenová - ředitelka společnosti Kulturní Jižní Město.

Praha 11 zároveň i při této akci pamatovala na životní prostředí a to nejen na Jižním Městě, ale obecně v Praze a proto v rámci Dětského dne nalévala nápoje do zálohovaných kelímků.

"Samozřejmě abychom šli s dobou a hlavně abychom podpořili životní prostředí, tak už dávno nepoužíváme jednorázové kelímky, ale nechali jsme vyrobit tyto s logem Kulturního Jižního Města," řekla Iva Molenová - ředitelka společnosti Kulturní Jižní Město.

Na Chodovské tvrzi se budou konat akce i během léta. Například Divadlo Na Jezerce zde bude mít svou letní scénu a těsně před prázdninami tu vystoupí i houslový virtuóz Pavel Šporcl.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu