• Načítám...
>

Praha 11 vymýšlí pro své seniory kulturní vyžití

  • 22. února 2024,
  • 22:13,
  • PRAHA 11,
  • Veronika Kuželková

V komunitním centru Mezi Domy v Křejpského ulici se konala hudebně zábavná talk-show Hovory W. Oblíbené duo ve složení Jiří Werich Petrášek a Pavel Mészáros protentokrát doplnil jako host jeden z Cimrmanů Miloň Čepelka.

Reklama

Zábavně pěvecké duo Jiří Werich Petrášek a Pavel Mészáros společně přijeli pobavit seniory z Jedenáctky. Za klávesami se představil dvorní pianista Marty Kubišové a Marie Rottrové, Karel Štolba. A panovala více než příjemná atmosféra.

"Já se těším na seniory vždycky, protože ta kultura, která se dělá, se velmi často dělá pro lidi v divadlech, kteří přicházejí, to znamená nižšího věku, středního věku a tak dále, ale třeba speciálně pro ty seniory toho nebývá tolik. Já to dělám hrozně rád, protože jsou strašně vděční. My jsme dnes přijeli se 78. pokračováním takové hudebně - zábavní show Hovory W, kdy vždy máme nějakého hosta, dneska s sebou vezeme pana Miloně Čepelku," řekl Jiří Werich Petrášek, herec.

"Já se těším, protože to je dobrodružné, nevím, co vše se bude dít, na co se mě zeptají a na co se pokusím odpovědět a to je vždy dobrodružné," řekl Miloň Čepelka, herec.

"Chceme pro ně udělat krásné odpoledne, aby si s námi i zazpívali, aby se zasmáli, aby zapomněli na takové ty obyčejné strasti života a aby jim zkrátka bylo dobře," řekl Jiří Werich Petrášek, herec.

Jiří Werich Petrášek stíhá ve svém životě spoustu činností - působí jako moderátor, herec, dabér a bavič. Jeho hlas znají posluchači Českého rozhlasu z pořadu Mikrofórum, kam si pravidelně zve zajímavé hosty. Objevuje se před kamerou i na divadelních prknech. Není divu, že zdědil po svém otci Janu Werichovi pro tuto práci ty nejlepší předpoklady.

"Jsem moc rád, že se daří tady pořádat taková zajímavá setkání, na konci minulého roku tady byl pan Satoranský, to se setkalo s obrovským úspěchem, dnes je tady pan Miloň Čepelka, což je úžasná příležitost seznámit se osobně s člověkem, který je takto spojen s Divadlem Járy Cimrmana a dalším hostem má být na konci května pan Přeučil, takže výběr hostů je skvělý a jsem moc rád, že se toto panu Werichovi s panem Mészárosem daří takto pořádat," řekl Jan Jaroš (PRAHA 11 SOBĚ), místostarosta MČ Praha 11.

Zajímavé a zábavné povídání Hovorů W doplnily skladby Osvobozeného divadla a jiné známé a oblíbené písničky. Většinu z nich si s nimi publikum s chutí zazpívalo.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu