• Načítám...
>

Praha 11 ocenila členy IZS

  • 26. května 2018,
  • 21:07,
  • PRAHA 11,
  • Kristýna Svobodová

Třiadvacet příslušníků Integrované záchranné služby ocenil starosta jedenácté městské části. Za zvuků hudby předal věcné dary a pamětní medaile za záslužnou práci hasičům, policistům a záchranářům.

Reklama

V prostorách Chodovské tvrze se konala slavnostní akce. Vedení MČ Praha 11 tady ocenilo členy jednotek IZS, sloužící primárně v této čtvrti metropole. 

"To jsou lidé, kteří dbají o naši bezpečnost, zachraňují životy, pomáhají nám, aby se tu dobře žilo. Ti si to ocenění opravdu zaslouží a od nás je to maličkost, poblahopřát jim aspoň tímto způsobem," řekl Petr Jirava, starosta MČ Praha 11. 

"Je to ocenění výkonu práce našeho oddělení, kdy toto ocenění beru tak, že to není ocenění mé osoby, ale ocenění práce našeho pracovního kolektivu, kdy to vnímáme jako zpětnou vazbu a poděkování od MČ za práci, kterou odvádíme," řekl Jan Hamršmíd, zástupce vedoucího územního obvodu Praha 11, Policie ČR. 

"Cenu jsem dostal za dlouhodobou práci u SDH, potažmo v jednotce SDH. Znamená to pro mě moc, protože je to ocenění práce, kterou všichni dobrovolní hasiči v celé ČR dělají zadarmo ve svém volném čase bez nároku na mzdu," řekl Jiří Košárek, velitel Sboru dobrovolných hasičů MČ Praha 11.

"Bylo to ocenění za dlouhodobý přínos ZZS pro Prahu 11. Já pracuji na Praze 11 už 29 let, takže opravdu hodně dlouho. My si velmi vážíme toho, že jsme se mohli vidět s ostatními složkami záchranného systému přímo osobně, v klidu, ne ve stresu naší práce, která je náročná. Takže to bylo milé setkání," řekla Milana Pokorná, lékařka ZZS hl. m. Prahy. 

V historických prostorách Chodovské tvrze tam pamětní medaili obdrželi policisté, záchranáři a hasiči. Oceněny byly více než 2 desítky příslušníků jednotek IZS.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu