• Načítám...
>

Jana Holubová je sociální pracovnice roku 2018

  • 29. listopadu 2018,
  • 9:25,
  • PRAHA 11,
  • Jan Varga

Sociální pracovnice Jana Holubová získala Národní cenu sociálních služeb. Pracovnice Jihoměstské sociální byla mezi pěticí oceněných, kteří tak byli vyznamenáni za svůj přístup ke klientům a ke své práci. Soutěž každoročně vyhlašuje Asociace poskytovatelů sociálních služeb a Diakonie Českobratrské církve evangelické.

Reklama

Jana Holubová je dlouhodobou pracovnicí Jihoměstské sociální a organizuje opravdu velké množství aktivit pro klienty společnosti. Zařizuje výlety, rekreace a také společenská setkání. Za svou práci a přístup ke klientům si odnesla Národní cenu sociálních služeb pro rok 2018.

"Já to vnímám jako ocenění dlouholeté práce se seniory a velmi si toho vážím. Nejen té důvěry společnost a vedení, ale i rozhodnutí odborné poroty. Myslím, že to bylo takové celkové zhodnocení té práce, náplně práce, přístupu ke klientům," řekla Jana Holubová, oceněná sociální pracovnice.

Jana Holubová je tak jednou z 5 oceněných nejlepších sociálních pracovnic v celé ČR. Do soutěže jí nominovali její spolupracovníci a také vedení Jihoměstské sociální.

"Paní Holubová má opravdu velmi osobní vztah s každým seniorem, se kterým se setkává a poskytuje mu poradenství. Ale také, kdo se na ní obrátí s nějakým svým problémem, tak se té věci velice pečlivě věnuje. Takže senioři jí opravdu milují, oceňují to její osobní velké nasazení a tu schopnost komunikovat a pomoct," řekl Petr Dvořák, ředitel Jihoměstské sociální a.s. 

Soutěž každoročně pořádá Asociace poskytovatelů sociálních služeb a Diakonie Českobratrské církve evangelické. Jednotlivé nominace pak hodnotí porota složená z odborníků v oblasti sociální péče.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu