• Načítám...
>

Sofijské náměstí zaplnily adventní trhy

  • 30. listopadu 2018,
  • 17:08,
  • PRAHA 12,
  • Natálie Forsterová

Na Sofijském náměstí v Praze 12 se při příležitosti modřanských adventních trhů rozsvítil vánoční strom. Akci uspořádala zdejší radnice. A ani letos nechyběla umělecká vystoupení či dobré jídlo a pití.

Reklama

Vystoupení pěveckých, hudebních a tanečních souborů. Tak vypadala akce Modřanský advent, která se konala na Sofijském náměstí v Praze 12. Kromě hudebních vystoupení ani letos nechybělo dobré jídlo a pití. Akci uspořádala zdejší radnice.

"Tady budou ty vánoční dobroty, ať už je to cukroví nebo punč, svařák a tak dále. Jako městská část jsme připravili vystoupení k adventu, jsou to soubory z MČ Praha 12, takže můžeme slyšet písničky, koledy a doufám, že si to všichni užijí," řekl Vojtěch Kos, místostarosta MČ Praha 12.

anketa

"Připravili jsme si tradiční akci, která je vždy u příležitosti rozsvícení stromečku, je tady spousta stánků. Jsem rád, že sem lidé chodí a je to čím dál tím více populárnější akce," řekl Jan Adamec, starosta MČ Praha 12.

I přes mrazivé počasí dorazili lidé z Prahy 12 na Sofijské náměstí v hojném počtu. Jako zlatý hřeb předvánočního adventu v Modřanech na ně čekalo rozsvícení vánočního stromu. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu