• Načítám...
>

Děti z Prahy 13 zavítaly do Ptáčkova

  • 16. května 2019,
  • 15:02,
  • PRAHA 13,
  • Blanka Holoubková

Bohatý program nabízel Den rodiny s Prahou 13. A i když na letošní premiérový ročník nevyšlo počasí a muselo se od některých venkovních aktivit upustit, na zábavě to neubralo. Ostatně, podívejte se sami.

Reklama

Rodinné centrum Ptáčkov je určeno nejen pro děti, ale pro celé rodiny. Proto MČ vybrala právě tyto prostory pro konání Dne rodiny s Prahou 13.

"MČ chce podporovat rodinu v tom nejširším slova smyslu. Takže nejen otec a matka ale i ta širší rodina, tedy prarodiče. Nechceme aby to byla pouhá slova. Takový start je i Den rodiny," řekla Aneta Ečeková Maršálová, radní MČ Praha 13.

"Řekli jsme si, že by bylo fajn založit takovou tradici, že by proběhl Den rodiny s Prahou 13 pokaždé 15. května. A toto je tedy premiéra. Je to první akce tohoto druhu," řekl Jan Morčuš, koordinátor rodinné politiky MČ Praha 13.

Právě na 15. květen totiž každoročně připadá mezinárodní Den rodiny. Do akce se zapojilo několik neziskových i místních organizací. Připraven byl celodenní zábavní program. Děti se vyřádily v herně, četly se pohádky a řada přišla i na divadelní pohádku.

"Cílem je připravit rodinám příjemné odpoledne tak, aby rodina mohla přijít společně a podpořit rodinný život tady v lokalitě," řekl Jan Morčuš.

anketa

Nejen rodiče, i děti byly spokojené. A to i přes to, že se celý program kvůli počasí konal jen pod střechou.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu