• Načítám...
>

Třináctka pobavila své prvňáčky soutěžemi a hrou

  • 2. září 2019,
  • 20:27,
  • PRAHA 13,
  • Johanka Hubičková

Zábavné dopoledne na přivítanou pro všechny prvňáčky s písničkami, klauny, soutěžemi a dárky čekalo děti v Praze 13. I přes nepřízeň počasí se všichni ohromně bavili.

Stáhnout video
Reklama

První školní den je pro prvňáčky velká událost, kterou se jim snaží dospělí co nejvíce zpříjemnit. 

"My už to děláme tradičně každý rok tady v Centrálním parku. Vstup je volný, takže může kdokoliv přijít a je tady spousta různých atrakcí a zábavy," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

"Je tradiční vítací akcí pro naše prvňáčky. Abychom společně oslavili vstup do základní školy. Je to takový vstup na tu dlouhou cestu ke vzdělávání," řekla Marcela Plesníková, místostarostka MČ Praha 13.

Děti prozradily kdo je učil vázat tkaničky, předvedly dovednosti s čísly a také pochválily paní učitelku.

anketa

První školní dopoledne měli prvňáčci z Prahy 13 plné písniček, soutěží a dárků a nechyběla ani divadelní pohádka. A co pan starosta popřál prvňáčkům?

"Aby se do školy pokud možno těšily, nebo aby jim to alespoň nějakou dobu vydrželo a aby měly dobré učitele, protože kvalitní pedagog je nastartuje do celého budoucího života, takže to je asi to největší přání," řekl David Vodrážka.

I přes nepřízeň počasí si všechny děti i rodiče v MČ Praha 13 první školní den náležitě užili. A všichni věří, že takový den nebude poslední.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu