• Načítám...
>

Senioři diskutovali se starostou Prahy 13

  • 12. listopadu 2019,
  • 23:33,
  • PRAHA 13,
  • David Wilczek

Klub seniorů, který sídlí v domově sociálních služeb Lukáš, uspořádal setkání se starostou Prahy 13 Davidem Vodrážkou. Přítomní měli možnost konfrontovat záměry radnice a zároveň předložit své návrhy.

Reklama

Pravidelné setkávání zástupců radnice Prahy 13 se členy Klubu seniorů patří mezi oblíbené a hojně navštěvované události v Domově sociálních služeb Lukáš.

"Členové mají radost, když někdo přijde z té radnice, protože se mohou ptát na cokoliv, třeba na ten projekt, který ten radní zrovna má na starosti, mohou mít svoje připomínky na věci, které by chtěli zlepšit. A vždy si z toho něco odnesou," řekla Alena Dušková, vedoucí klubu seniorů.

Ani tentokrát tomu nebylo jinak. K debatě byl přizván starosta této MČ David Vodrážka.

"Já mohu říci seniorům z očí do očí co se chystá, co připravujeme. Když jsme stavěli domov důchodců, tak jak to bude vše probíhat a podobně. A na druhou stranu mám zpětnou vazbu na to, když byl někde třeba udělaný přechod, nebyl bezbariérový. Potom třeba záležitosti, které se týkají tzv. seniorské obálky," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Přestože se jedná o neformální setkání, zúčastnění ho berou vážně.

anketa

Senioři diskutovali se starostou Prahy 13 Klub seniorů pořádá diskuze každý týden nejen s politiky, ale i s významnými osobnostmi či odborníky, kteří jsou schopni seniorům poskytnout užitečné informace.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu