• Načítám...
>

V klubu seniorů v Praze 13 se slavilo

  • 7. ledna 2020,
  • 13:02,
  • PRAHA 13,
  • Lukáš Kubát

Praha 13 má celkem 13 seniorských klubů a v jednom z nich se slavilo. Dvě členky Klubu seniorůI II. totiž měly narozeniny a pogratulovat jim přišel i pan starosta.

Reklama

V Klubu seniorů II.  v domě sociálních služeb Lukáš v Praze 13 se oslavovalo. Dvě z členek klubu totiž  měly narozeniny. Paní Jaroslava Kožková čtyřiaosmdesáté a paní Marie Johnová dvaadevadesáté.

"V klubu se mi líbí, už sem chodím léta letoucí, od té doby co tu klub je. Teď mám ale nemocná kolena, takže sem nechodím pokaždé," řekla Marie Johnová.

"Líbí se nám tady moc, máme tady různé soutěže, chodí sem dětičky zazpívat, někdy zahrát na klavír nebo harmoniku. I doktorské přednášky tu míváme, tak to je úžasné. Nevím jak to mívají ty druhé kluby, ale já jsem spokojená tady," doplnila Jaroslava Kožková.

Obě dvě dámy o sobě tvrdí, že žádný recept na dlouhověkost nemají.

"Snažím se udržovat, starám se o sebe sama, vařím si, akorát velké prádlo mi vypere dcera. Jinak všechno ostatní si dělám sama," řekla Jaroslava Kožková.

Popřát vše nejlepší přišel i starosta Prahy 13 David Vodrážka.

"Obligátně zdravíčko a hlavně dobrou náladu, což zrovna dvě zmíněné jubilantky naplňují vrchovatou měrou," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Seniorské kluby jsou pro 13. městskou část velmi důležité a chodí do nich desítky aktivních seniorů.

"Funkce seniorských klubů je absolutně nezastupitelná. Máme 13 seniorských klubů v Praze 13, takže je to i symbolické. Je to opravdu společenství zkušených aktivních lidí, kdy i já od nich čerpám jejich různé názory," doplnil David Vodrážka.

Hosté oslavy si měli o čem povídat a na závěr slavnostního narozeninového setkání klubu nemohl chybět ani slavnostní přípitek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu