• Načítám...
>

Seniorům z Prahy 13 zahrálo duo PiňaKoláda

  • 20. února 2020,
  • 20:42,
  • PRAHA 13,
  • David Wilczek

Agenda 21 pod záštitou radnice Prahy 13 uspořádala pro své seniory posezení s hudbou a tancem. Ve Spolkovém domě se přítomným představilo duo PiňaKoláda a samozřejmě nechyběly jejich známé hity.

Reklama

Praha 13 organizuje  několikrát do roka pro své seniory posezení s hudbou a tancem. I letos se mohli zájemci těšit na vystoupení dua PiňaKoláda ve Spolkovém domě. Toto uskupení patří mezi nejoblíbenější a tomu odpovídá pravidelně vysoká účast. 

"PiňaKoláda je totiž u nich velmi oblíbená skupina. A když si ji vysloveně vyprosili tak ji tady mají. Je to nejen k poslechu, ale i k tanci. A když se tančí tak se i pije. Takže částečně jsme zakoupili občerstvení my. Částečně ho tady zajišťuje Český červený kříž, který má takzvanou charitativní kavárnu, kdy za dobrovolný příspěvek se mohou senioři občerstvit," říká radní MČ Prahy 13, Aneta Ečeková Maršálová. 

Právě díky pestrému repertoáru, který zahrnuje dechovku, folk, country či rockové písně si získává tato kapela stále více příznivců. 

anketa

Pro zúčastněné byly připravené taneční i vědomostní soutěže. Na ty nejlepší čekaly praktické dary. 

"My budeme mít připravené ceny pro naše seniory a seniorky za nejhezčí tance. Máme pro ně připravené i nějaké odměny. Jak je znám, oni jsou velmi soutěživý, takže se rádi zúčastní. Říkal jsme si, že by mohl někdo zatancovat i na stole a pro toho mám připravenou speciální cenu. Uvidíme kdo se odváží," říká  předseda výboru pro Agendu 21, Vít Bobysud.

Zájemci, kteří tento zahajovací koncert nestihli nemusí být zklamaní. Praha 13 totiž plánuje na tento rok další posezení s hudbou i tancem. Bližší informace budou uvedeny na webových stránkách radnice městské části. 




Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu