• Načítám...
>

TJ Sokol Stodůlky si už rok užívá parádní hřiště

  • 31. srpna 2020,
  • 17:09,
  • PRAHA 13,
  • Ondřej Švec

Členové Tělovýchovné jednoty Sokol Stodůlky se už rok mohou radovat z nově zrekonstruovaného fotbalového hřiště. S opravami tehdy pomáhala Městská část Praha 13. A protože už od slavnostního přestřižení pásky uplynul celý jeden rok, zajímalo nás, jak jsou s novým hřištěm spokojeni představitelé klubu i samotní hráči. Více už v naší reportáži!

Reklama

Hráči TJ Sokol Stodůlky se mohou už rok prohánět po krásné nové trávě. Šlo o poměrně složitou rekonstrukci, která proběhla za výrazného přispění Městské části Praha 13.  Vyměnil se podklad pod hrací plochou, zavlažování, osvětlení a spousta dalšího. Nejen pro předsedu klubu to tak musel být nádherný dárek.

"Já si myslím, že jsou všichni spokojení. Hráčům se na tom musí hrát velmi dobře. Škoda, že už jsem starší, já bych si už asi nemohl kopnout," řekl Václav Seiler, předseda TJ Sokol Stodůlky. 

Těmi nejpřísnějšími uživateli jsou ale samozřejmě samotní hráči a tak jsme se jich, konkrétně těch nejmenších, museli zeptat, jak se jim na novém hřišti hraje. 

anketa

Přestože je nové hřiště opravdu pěkné a se skoro až vzorovým anglickým trávníkem, přesto mu k dokonalosti přeci jen něco chybí.

"Nedostatek to má jeden hlavní, že to hřiště je jen jedno. Proto jsme rádi, že i ve spolupráci s MČ Praha 13 a ZŠ Klausova můžeme využívat to fotbalové hřiště, které tu je," řekl Vít Horešovský, předseda fotbalového výboru. 

Trávník je díky pauze, kterou způsobil koronavirus, ve výborném stavu a v Sokolu Stodůlky se budou snažit, aby tomu tak bylo co nejdéle.

"My se snažíme, aby v pondělí a úterý, když se tady o víkendu hraje 5 - 6 zápasů, to hřiště mohlo odpočívat a regenerovat. My věříme, že tímto způsobem to hřiště nějak ušetříme, aby v té podobě vydrželo co nejdéle," řekl Vít Horešovský. 

TJ Sokol Stodůlky slaví letos 110 let své existence a přestože velkolepé oslavy musel kvůli koronaviru odložit na příští rok, určitě si je parádně užijí, stejně tak jako si užívají nového hřiště, na kterém mohou vyrůstat budoucí naděje českého fotbalu. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu