• Načítám...
>

Vedení Prahy 13 poděkovalo složkám IZS

  • 8. dubna 2021,
  • 10:47,
  • PRAHA 13,
  • Jaroslav Šetlík

Roušky, respirátory, ale i drobné dárky čekaly na zástupce složek IZS Prahy 13. Těm poděkovalo vedení městské části za jejich práci v době pandemie. Podobným způsobem poděkovala v minulosti městská část také praktickým lékařům či učitelům.

Reklama

Složkám IZS Prahy 13 poděkovalo za jejich nelehkou práci v době pandemie vedení městské části. Slavnostní události se zúčastnili jak zástupci dobrovolných hasičů, tak i městské policie.

"Jak naši hasiči, tak i městští policisté fungují naprosto perfektně. My jako Praha 13 máme 70 tisíc obyvatel, známe se mezi sebou a myslím si, že fungují naprosto bezvadně. Hlavně v těch jarních měsících, co byly loni, kdy nikdo pořádně nevěděl, co se bude dít a jak to bude, tak zafungovali perfektně," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13. 

"Ta slova díků vůbec nestačí, protože je to absolutní 24 hodinové nasazení. I náš sbor dobrovolných hasičů pomáhal při každodenní práci, při rozdávání dezinfekce nebo nedávno začal rozvážet seniory na očkování. Je to taková mnohostranná práce, nedá se to nějak ani vyčíslit hodinově, protože tady už nikdo nekouká na přesčasy," řekla Aneta Ečeková Maršálová, radní MČ Praha 13. 

Na zástupce složek IZS čekaly od městské části dárkové tašky. V nich byly např. roušky, respirátory, ale i drobné dárky.

"Aspoň v rámci našich možností jim dnes předáváme respirátory + nějaké občerstvení, džusy a mléka, aby to měli do svých služeben. Městští policisté pro sebe respirátory mají, ale když například zastaví bezdomovce, který ho nemá, tak aby ho jen nepokutovali, ale rovnou mu ten respirátor dali," řekl David Vodrážka. 

Podobným způsobem poděkovala v minulosti městská část také praktickým lékařům či učitelům.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu