• Načítám...
>

Praha 13 získala první místo v Národní ceně kvality

  • 21. května 2021,
  • 12:12,
  • PRAHA 13,
  • Lukáš Kubát

Praha 13 byla oceněna za přístup ke svým občanům a zaměstnancům Národní cenou kvality programu EXCELENCE. Tato cena je udělována jak podnikatelům, tak i reprezentantům veřejného sektoru, kteří plní potřeby a očekávání zákazníků, klientů a zaměstnanců. A svým přístupem jsou efektivní, produktivní a inovativní.

Reklama

Starosta Prahy 13 převzal ocenění za první místo v Národní ceně kvality České republiky za rok 2020 v programu EXCELENCE. V této kategorii získávají ocenění podnikatelé a organizace z veřejného sektoru na základě posouzení toho, jak kvalitně plní potřeby a očekávání zákazníků, klientů a zaměstnanců a jak jsou efektivní, produktivní a inovativní. Právě úřad přívětivý k lidem je jeden z hlavních dlouhodobých cílů starosty Prahy 13 - Davida Vodrážky.

"Občan je klient úřadu a chtěl jsem, abychom fungovali v takovém tom moderním modelu a nikoliv v rakousko - uherském střihu úřadu. Doufám, že se to podařilo, mimo jiné i kvůli tomu, že se dlouhá léta zúčastňujeme soutěží o Národní cenu kvality, byli jsme již několikrát úspěšní a za to bych chtěl poděkovat všem svým kolegům a kolegyním, kteří se o to velikou měrou zasloužili," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13. 

Několik Národních cen kvality si úřad třinácté městské části odnesl již v minulosti a to například za společenskou odpovědnost nebo za kvalitu organizace veřejné správy.

"Věřím, že ty ceny pomáhají úřadu, aby byl přívětivý na lidi, na své klienty a je to pro nás veliká zpětná vazba a zároveň veliký závazek. Všem bych za to chtěl poděkovat," řekl David Vodrážka. 

Úřad městské části má 245 zaměstnanců, kteří se snaží všemožně pomáhat více než 65 tisícům obyvatel třinácté městské části.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu