• Načítám...
>

Centrálním parkem proběhli barevní běžci

  • 26. září 2021,
  • 19:53,
  • PRAHA 13,
  • Jaroslav Šetlík

V Centrálním parku ve Stodůlkách se konal další běh pod názvem Barvám neutečeš. Na závodníky čekala pět kilometrů dlouhá trať. Nechyběl ani doprovodný program a k této akci neodmyslitelně patřící výhoz barev.

Reklama

Poslední zářijová sobota patřila, v Centrálním parku v Praze 13, běžcům. Konal se tu další ročník akce Barvám neutečeš.

"Barvám neutečeš zavítal do Prahy už posedmé. Je to sedmý ročník a děkujeme městské části, že nám umožnila udělat tuto akci v tomto nádherném parku. Snažíme se děti a rodiče přilákat ke sportu zábavnou formou. To je Barvám neutečeš. Nevýkonostní běh, kde se je snažíme rozhýbat, pobavit, a proto barvy. Pět krásných, barevných zón, kde v každé barevné zóně na ně čeká pestrá paleta barev, kde jsou ti lidé zasypáni od hlavy až k patě. A cílem je co nejvíce být barevný," popsal Antonín Pospíchal, organizátor akce.

Na běžce čekala pět kilometrů dlouhá trať, která vedla napříč celým Centrálním parkem. Závod, ve kterém není důležité vyhrát, ale zúčastnit se, odstartoval starosta třinácté městské části David Vodrážka.

"Nejenom takovéto akce, ale obecně akce, při kterých se sportuje, akce při kterých se může jít ven do Centrálního parku, zároveň kde lidé se mohou sdružit dohromady, popovídat si, zablbnou si, zejména v dnešní době je to velmi důležité, protože jsme byli hodně dlouho zavřeni doma všichni. Takže myslím si, že to i prospívá nejenom fyzičce, ale i psychičnu. Myslím si, že největší poděkování patří samozřejmě organizátorům a všem, kteří se na tomto podíleli, protože jak mohou diváci vidět, tak tato akce je opravdu super a napříště chci všechny pozvat," dodal David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Běh byl určený pro všechny věkové kategorie. Kromě samotného závodu čekal na běžce i diváky bohatý doprovodný program.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu