• Načítám...
>

Děti z Prahy 13 si Den dětí užily v Centrálním parku

  • 2. června 2022,
  • 15:41,
  • PRAHA 13,
  • Marek Tereba

Centrální park v Praze 13 patřil opět svátku dětí. Pro malé návštěvníky ze všech škol a školek Prahy 13 bylo připraveno mnoho zábavy, soutěže a nechyběli ani poníci a atrakce.

Reklama

Velkou slávou začal v Centrálním parku ve Stodůlkách Den dětí. Tradiční akce se sem vrátila po covidové pauze a všichni dětští oslavenci z třináctkových škol a školek to opravdu rozjeli.

"V minulých dvou letech to bylo trošku složitější, respektive tím, že byly různé karantény, tak se tyhle akce nedělaly, ale jsem rád, že je vidět, že se umíme přizpůsobit a že se svět vrátil do nějakého normálu. Probíhá to úplně standardně. Dnes tady máme navíc ještě takovou nafukovací prolézačky, kde si mohou děti vyzkoušet ninja skoky a podobné věci. Snažíme se to každý rok inovovat a doufám, že děti budou spokojeny," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Děti si mohly vyzkoušet nejen speciální ninja dráhu, ale také velkolepé skákací hrady, soutěže s partnery programu a také jízdu na ponících. Na podiu se mezitím odehrával i kulturní program.

"Já myslím, že dnes celý den slavíme. To znamená, že my jako městská část jsme připravili několik programů, ať je to tady v Centrálním parku, potom i na sportovišti Jeremi hasiči připravili krásný program a já si myslím, že tento den za to stojí. Já bych tady použila jeden citát, který jsem se dočetla v jedné knížce. Je to francouzská knížka a tam bylo řečeno, že den bez dětí je den bez sluníčka. Dnes tady máme spoustu dětí a máme tady i sluníčko. Myslím si, že ten den si všichni skvěle užijeme," řekla Marcela Plesníková, místostarostka MČ Praha 13.

"Když se zaměříme na ty děti, jak se mají děti v Praze 13?"

"Já myslím, že se mají skvěle, když se jich potom zeptáte, tak ony samy vám řeknou. Já si myslím, že ze strany městské části je ta starost a péče maximální a všichni chceme, aby se nám tady na třináctce dobře žilo. Ono už to máme v tom názvu Šťastná třináctka," řekla Marcela Plesníková.

Tradiční akci určenou dětem ze škol a školek doplnil první červnové odpoledne program pro všechny obyvatele Prahy 13. Vyžít se mohli nejen s hasiči, ale i ve sportovní hale Jeremi.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu