• Načítám...
>

Praha 13 přivítala nový školní rok ve velkolepém stylu

  • 5. září 2023,
  • 7:39,
  • PRAHA 13,
  • Jaroslav Šetlík

Centrální park v Praze 13 patřil první školní den dětem. Městská část tu pro ně připravila dopoledne plné soutěží a zábavy. K dispozici pro děti byly také pouťové atrakce zdarma.

Reklama

Tradiční akcí v Centrálním parku přivítala Praha 13 nový školní rok. Během dopoledního programu tu na děti čekalo několik vystoupení na pódiu, soutěže a hromada zábavy.

"Máme první školní den a už tradičně v Praze 13 tady v Centrálním parku probíhá první školní den pod širým nebem, takže děti, které už skončily tu první hodinu ve škole, přijdou do Centrálního parku a tady je spousta zábavy a akcí nejen pro prvňáky. Jde o to, aby děti neběhaly bezprizorně po sídlišti, protože rodiče už jsou většinou v práci a měly aspoň ten první školní den celý den nějaké vyžití," řekl David Vodrážka (ODS), starosta MČ Praha 13.

"Tato akce je pro nás tradiční, pořádáme ji každý rok a je to vždy v první školní den, aby si ty děti ještě malinko užily té srandy, zábavy, legrace, dárků a pak hurá do školy," řekla Marcela Plesníková (ANO), místostarostka MČ Praha 13.

Nechyběly ani pouťové atrakce zdarma po celé dopoledne. Možnost prohlédnout si motorku městské policie či další aktivity.

"Máme takovou dinosauří show, probíhají různé soutěže, zadarmo jsou kolotoče pro děti, budeme předávat i pamětní dárky pro školáky, různé tužky a podobně, takže takový nenásilný pohodový první školní den," řekl David Vodrážka (ODS), starosta MČ Praha 13.

Program následně pokračoval i v odpoledních hodinách pohádkovým lesem pro celou rodinu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu