• Načítám...
>

Praha 13 oslavila dětský den v Centrálním parku

  • 31. května 2018,
  • 17:42,
  • PRAHA 13,
  • David Wilczek

I letos si radnice Prahy 13 připravila pro své mladé občany dětský den v Centrálním parku. Nechyběla zábava a nejrůznější soutěžní klání o báječné dárky.

Reklama

Hravé divadélko, opičí dráha, střelba z luku a další hry byly připraveny pro děti, které chtěly oslavit svůj svátek v Centrálním parku Prahy 13. 

„Já myslím, že tato akce patří mezi naše tradiční několikaleté akce. Myslím, že Den dětí má být v takovém slavnostním, veselém rázu, se sportem a zábavou, takže proto jsme se rozhodli to tento rok opět uspořádat Den dětí,“ řekla Marcela Plesníková, místostarostka MČ Praha 13.

Tento rok byl Den dětí koncipován ve stylu života v džungli. Každé dítě si tam mohlo vyzkoušet zajímavé a neobvyklé soutěže.

„Je to koncipované tak, aby si každý našel to své, co miluje. Pro ty nejmenší jsme připravili pohádku, to je taková klasika, potom přijdou transformers, ale už se otvírá džungle. Je to naše velká novinka, kde každý z dětí dostane sport pas a běhají, soutěží, zkrátka pořádně se vydovádějí,“ řekl Václav Třasák, organizátor. 

A jak si užívaly jednotlivé disciplíny samotné děti? 

anketa

Jednotlivé dovednostní soutěže byly známkovány jako ve škole. Ti nejlepší si odnesli sladkosti a medaile.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu