• Načítám...
>

Psí den rozštěkal Prahu 13

  • 10. září 2018,
  • 18:42,
  • PRAHA 13,
  • Redakce

Nejen pokus o překonání českého rekordu ve skoku do výšky, ale také spousta zábavy pro milovníky psů. Psí den v Centrálním parku Lužiny lákal nejen bohatým programem, ale také řadou známých tváří a možností adopce nového mazlíčka.

Reklama

Centrální park v Praze 13 ožil psím štěkotem. Zábavná akce Psí den lákala nejen na psí atrakce, ale i na bohatý program už třetím rokem.

"Já ráda pomáhám pejskům už odmalička. Dělám i dočasnou péči pro pejsky, kteří jsou v útulku a napadlo mě udělat takovouto akci," řekla Karolína Hájková. 

"Plánujete tuto akci do budoucna nějak rozšířit?"

"Já si myslím, že by bylo hezké tuto akci rozšířit. Ale na jednu stranu si myslím, že to není potřeba, že takto to bohatě stačí. Je to komfortní jak pro ty návštěvníky, tak pro ty útulky," řekla Karolína Hájková.

Odpoledne plné zábavy a čtyřnohých mazlíčků přišel podpořit i starosta MČ Praha 13 - David Vodrážka.

"V Praze 13 je hodně pejskařů. Já to z jedné strany, jako starosta, vnímám tak, že si lidé většinou stěžují na psí exkrementy a na to, že je něco špatně. Na druhou stranu, žijeme tady pospolu i s těmi pejsky, s jejich majiteli, takže je potřeba vzít je sem, vzít je dohromady a říci jim, že po sobě mají uklízet," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Zlatým hřebem odpoledne se stala soutěž v překonání českého rekordu ve skoku do výšky. Stejně jako vloni rekord překonal pes Shadow, který si po zdolání 130 centimetrů sám odnesl svou trofej.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu