• Načítám...
>

Úřad Prahy 13 znovu získal Národní cenu kvality

  • 28. listopadu 2018,
  • 15:40,
  • PRAHA 13,
  • Jan Varga

Městský úřad Praha 13 obhájil prvenství a znovu získal ocenění za kvalitní služby zákazníkům. Ve Španělském sále na Pražském hradě si tak zástupci úřadu a městské části převzali Národní cenu kvality České republiky v rámci programu Excelence na slavnostním gala večeru.

Reklama

Efektivní, kvalitní a také transparentní služby poskytoval Městský úřad Prahy 13 po celý rok svým zákazníkům. Obhájil tak loňské prvenství a znovu získal Národní cenu kvality ČR v rámci programu Excelence. 

"My jsme jí vloni dostali a letos jsme to obhajovali. Ta obhajoba je daleko těžší, než to vlastní získání, které bylo v roce 2017. To poděkování patří všem od pana starosty až po toho posledního zaměstnance, který je na úřadě," řekl Jaroslav Mareš, tajemník Úřadu MČ Praha 13. 

Prvenství v kategorii Excelence je nejvyšší ocenění, kterého se v rámci Národních cen kvality dalo dosáhnout. Hodnotily se komplexní procesy fungování úřadu ve vztahu k zákazníkům. Městský úřad Prahy 13 se doposud snažil být v mnoha službách průkopníkem. 

"My jsme se třeba jednu dobu potýkali s tím, že občané měli potřebu, při placení různých poplatků, platit platebními kartami. To je třeba jeden z těch momentů. Nebo jsme byli, v rámci obcí a úřadů, první, kdo zavedli CzechPoint," řekl Jaroslav Mareš.

"Naší snahou je to, abychom měli spokojené občany. Proto děláme maximum, jak státní správa, tak samospráva. I osobně tady v tom sále být a být oceněni, to je i pro mě, jako pro místostarostku, nezapomenutelný zážitek," řekla Marcela Plesníková, místostarostka MČ Praha 13. 

Národní cenu kvality ČR vyhlašuje Ministerstvo průmyslu a obchodu. Rada kvality ČR tak chce motivovat organizace podnikatelského a veřejného sektoru právě k tomu, aby se nebály využívat moderní nástroje řízení v praxi.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu