• Načítám...
>

Stodůlky hostily veteránský volejbalový turnaj

  • 18. února 2019,
  • 20:23,
  • PRAHA 13,
  • Lukáš Kubát

V pražských Stodůlkách se uskutečnil tradiční veteránský volejbalový turnaj. Osmý ročník této sportovní akce o víkendu uspořádal oddíl zdejšího Sokola. O zajímavé ceny se tu utkalo hned několik smíšených družstev.

Reklama

Veterán Cup Stodůlky. To je název volejbalového turnaje, který se odehrál v ZŠ Bronzová.

"Jedná se o veteránský turnaj. Podmínkou je u mužů věk minimálně 50 let, u žen 35 let. Hraje se ve skupině 4+2. Vzniklo to tak, že jsem pořádal 20 let jiný volejbalový turnaj, ale jak chodí stále mladší a mladší a člověk stárne, tak už jsme si řekli, že to tak dál nejde, že musíme uspořádat něco pro naši věkovou skupinu," řekl Jaroslav Matýsek, organizátor turnaje. 

Letošního turnaje se nakonec zúčastnilo 6 mužstev, a to nejen z Prahy 13. Jako diváci nechyběli ani místní veteráni. 

"Tito veteráni, které sem zveme každý rok, jsou v podstatě zakladatelé volejbalového oddílu Stodůlky. Jednomu veteránovi je 93 let, takže je to nádhera a myslím si, že to je taková čest i pro nás, že jsou ještě schopni přijít a z toho důvodu jim vždy dáme nějakou pozornost a jsme rádi, že jsou tady," řekl Jaroslav Matýsek.

Ač se hrálo naplno a o každý bod, důležité nebylo zvítězit ale zúčastnit se a strávit příjemný čas v přátelském prostředí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu