• Načítám...
>

Dny Prahy 15 vyvrcholily bohatým programem

  • 29. září 2015,
  • 14:26,
  • PRAHA 15,
  • Aneta Lednová

Městská část Praha 15 připravila v září osmidenní projekt plný zábavy, sportu, kultury, soutěží a dalších aktivit. „Dny Prahy 15“ doprovázela velká návštěvnost a to nejen z řad obyvatel této městské části. Oslavy vyvrcholily bohatým programem na fotbalovém hřišti v Horních Měcholupech.

Reklama

Třetí zářijový týden patřil oslavám městské části Praha 15. Dny Prahy 15 jsou festivalem hudby, divadla, sportu a prezentace této městské části, který navazuje na tradiční jednodenní akci.“ Za ten jeden den se všechny naše spolky nestihly prezentovat, tak jsme to rozšířili na několik dní. Za celou dobu byla účast velice hojná,” řekl starosta MČ Praha 15 Milan Wenzl.

Poslední den oslav na fotbalovém hřišti v Horních Měcholupech nabídl koncerty, vystoupení místních i zahraničních souborů a doprovodný program pro děti. Tímto dnem byl završen více jak týdenní rozmanitý program. “Začali jsem dopravně-bezpečnostním dnem, kde se prezentovaly všechny složky záchranného systému včetně armády. Dále jsem se věnovali sportovním aktivitám a podobně,” uvedla místostarostka MČ Praha 15 Jitka Kolářová.

Pestrý program oslav vedl ke spokojenosti návštěvníků.

Anketa: účastníci akce

Zábavu zde našli všechny věkové kategorie.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu