• Načítám...
>

Velikonoce v Praze 15

  • 25. března 2024,
  • 18:04,
  • PRAHA 15,
  • Veronika Kuželková

V neděli 24. března se na Veronském náměstí na Patnáctce konaly Velikonoční slavnosti. Od 15 hodin tam na zájemce čekalo vystoupení škol a školek z Prahy 15, pohádka O Červené Karkulce nebo koncert kapely Crazy Dogs.

Reklama

Na Patnáctce bylo veselo. Konaly se tu totiž Velikonoční oslavy. Kromě koncertu a různých vystoupení se na Veronském náměstí konal i Velikonoční jarmark a nechyběly ani dílničky pro děti. Součástí oslav byla i Zajíčkova stezka, na jejímž konci čekala na ty nejmenší sladká odměna. 

"Myslím, že ty Velikonoce na Patnáctce, s tímto názvem jsme je poprvé dělali loni, protože jsme si říkali, že i Velikonoce jsou důležitý svátek, že se těšíme na jaro a že si to užijeme s občany městské části Praha 15, že si uděláme jarmark, děti nám vystoupí, nějaká pohádka bude zahraná a nějaká kapela," řekla Petra Šikýřová (NEZÁVISLÍ), místostarostka MČ Praha 15.

"Povedlo se to, i když počasí nám úplně nepřeje, ale bylo tady hrozně moc lidí a je tady stále moc lidí a myslím si, že i ta nálada je docela příjemná, i přes to, že fouká, občas zaprší. Byly tady děti, krásné vystoupení dětí, rodiče je doprovázeli, takže spokojenost," řekl Michal Fischer (Společně pro Prahu 15), starosta MČ Praha 15.

"A jak si to užíváte konkrétně vy a co dobrého jste si stihl dát?"

"Já jsem se zatím dostal k tomu, že jsem si dal trošku svařáku, protože to je takové na zahřátí, ale jinak procházím, usmívám se, povídám si s lidmi, je to fajn jako vždycky," řekl Michal Fischer (Společně pro Prahu 15), starosta MČ Praha 15.

"Co já miluji, to je růžový transporter. To je má srdeční záležitost už několik let, protože ten jezdí na akce městské části. Je to paní, která má úžasnou kávu a neskutečně dobré zákusky. To je opravdu to, na co se já těším. Prostě jsem na sladké," řekla Petra Šikýřová (NEZÁVISLÍ), místostarostka MČ Praha 15.

Zlatým hřebem zábavného odpoledne bylo vystoupení kapely Crazy Dogs, kdy měli návštěvníci možnost si vychutnat opojení ze strhující hudby padesátých let, přednesené tak, jak se přesně v té době hrála, včetně nástrojového obsazení i aranží doplněné profesionálními hudebníky s mnohaletou praxí. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu