• Načítám...
>

Praha 15 připravila pro děti den plný her a zábavy

  • 4. června 2024,
  • 11:31,
  • PRAHA 15,
  • Ondřej Švec

Městská část Praha 15 uspořádala na hřišti v Chudenické ulici Den dětí. Na tomto místě se přitom konal už poněkolikáté. Pro děti byl připraven bohatý program plný her a zábavy. Nechyběl kolotoč, stánky s nejrůznějšími dobrotami a také naučná stezka, kde se děti na šesti stanovištích mohly dozvědět něco zajímavého. Místní dobrovolní hasiči také dětem ukázali hasičský vůz a předvedli jim, jak probíhá jejich práce.

Reklama

Na hřišti v Chudenické ulici v městské části Praha 15 proběhl Den dětí plný her a zábavy. Na tomto místě se akce konala už poněkolikáté a také letos připravila Patnáctka pro nejmenší zajímavý program.

"Je to asi už čtvrtý ročník tady na Chudenické, protože tady nepořádáme tolik akcí, je to trošku jiný prostor, ale myslím, že pro děti úplně ideální. Snažili jsme se ho maximálně využít, takže využíváme i hřiště, kde máme skákací hrad a kde máme jedno stanoviště naší dětské stezky a tam Jižní Supi mají basketbalový turnaj," řekla Petra Šikýřová (Nezávislí) - místostarostka MČ Praha 15.

Na děti čekala i naučná stezka o šesti stanovištích. 

"Poprosili jsme naše dobrovolné hasiče z Horních Měcholup, ti mají hasičskou výzvu tady hned vedle mě, pak máme výtvarnou dílnu, máme zpívání s Yamahou, máme hádanky a pak je tady taková samoobslužná část, kdy děti chodí s balónkem," řekla Petra Šikýřová (Nezávislí) - místostarostka MČ Praha 15.

A na dobrou atmosféru zahrála také hudba. Vtipné písničky měly navíc děti informovat o tom, jak správně jíst. A svůj program připravili také místní dobrovolní hasiči.

"Myslím, že dělají takovou agitaci, aby získali další mladé členy, protože je seznamují s hasičskou hadicí, to je na tom stanovišti," řekla Petra Šikýřová (Nezávislí) - místostarostka MČ Praha 15.

K tomu všemu vyšlo navíc na výbornou také počasí, což je u takovýchto venkovních akcí naprosto klíčové. 

"Jsem moc ráda, musím říci, že v jednu hodinu nám tady krásně pršelo, ale zase se udělal skvělý vzduch a teď je počasí akorát," řekla Petra Šikýřová (Nezávislí) - místostarostka MČ Praha 15.

Dětský den se na hřiště v Chudenické ulici vrátí i příští rok, lidé si totiž toto místo oblíbili. Do té doby si můžete čekání nechat zkrátit na konci roku, a to adventním večerem, který zde ostatně probíhal i minulý rok. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu