• Načítám...
>

Havelské posvícení přilákalo stovky návštěvníků

  • 14. října 2019,
  • 17:55,
  • PRAHA 16,
  • Kristýna Svobodová

O víkendu se v pražském Radotíně konalo už tradiční Havelské posvícení. I letos měli návštěvníci možnost ochutnat klasické posvícenské koláčky, medovinu, perník a další staročeské cukrovinky a pochutiny. Na pódiu se pak vystřídala řada známých hudebních interpretů.

Reklama

Tradiční jarmark, živá hudba, šermířská vystoupení i program pro děti. Takový byl 22. ročník Havelského posvícení v pražském Radotíně. Prostranství kolem radnice Prahy 16 oživili třeba pouliční artisté a na své si přišly i mlsné jazýčky zvědavých návštěvníků.

"Je zde asi 120 stánků, kde si lidé v rámci poptávky mohou koupit rukodělné předměty. A jak vidíte, tak ta akce, i díky počasí, poutá velikou pozornost nejen lidí z Radotína, ale mohu říci, že ze širokého okolí," řekl Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

anketa

V rámci Havelského posvícení byl pro návštěvníky připraven také bohatý hudební program. Na pódiu se tak vystřídala řada známých interpretů.

"Z těch hlavních programů mohu vypíchnout vystoupení Kamila Střihavky s jeho skupinou Leaders. Tam mohu říci, že má špičkového sólového kytaristu Petra Hanycha, který je z Radotína. Takže o to je to milejší," řekl Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

Organizátoři ale nezapomněli ani na děti a přichystali pro ně třeba malování na obličej. Celé akci navíc přálo i slunečné podzimní počasí, které dotvářelo příjemnou atmosféru.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu