• Načítám...
>

Praha 16 uspořádala tradiční Radotínský bál

  • 18. února 2018,
  • 20:55,
  • PRAHA 16,
  • Kristýna Svobodová

Už 23. Radotínský bál proběhl v místní sokolovně. Ani letos zde nechyběla bohatá tombola a k poslechu i k tanci zahrály příchozím hned dvě kapely. Do víru tance se vydala naše reportérka Kristýna Svobodová.

Reklama

Praha 16 uspořádala už tradiční kulturně - společenskou akci v Radotíně, která má nejen pobavit, ale také pomáhat. Část z výtěžku šla totiž na sociální programy, například na nákup balíčků pro sociálně slabší rodiny nebo na dovybavení místní pečovatelské služby. Samotného bálu se zúčastnili nejen místní, ale i lidé z okolí. 

"23. Radotínský bál je určený radotínským, ale jsou tady lidé i z Černošic, Zbraslavi, protože ten ples už je tak vyhlášený, že sem jezdí lidé z široka daleka," řekla Dana Radová, vedoucí kulturního střediska Radotín.

"Jsem rád, že ta akce má velikou prestiž, což svědčí o tom, že po lístcích se okamžitě v předprodeji zapráší. Možná je to i díky tomu, že v rámci našeho Radotínského bálu máme díky štědrosti sponzorů velice zajímavou tombolu, o kterou je také veliká poptávka," řekl Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

"V tombole máme asi 800 cen - všechny radotínské subjekty, podnikatele, společnosti se strašně snaží, aby nám tady bylo dobře a aby každý něco vyhrál. I to je taková rarita," řekla Dana Radová.

anketa

Na Radotínském bále se sešly téměř 300 stovky lidí. Vrcholem večera byla kubánská kapela Mezcla Orquesta, která návštěvníkům hrála až do druhé hodiny ranní. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu