• Načítám...
>

Radotínští si užívali předvánoční trhy a koncert

  • 17. prosince 2018,
  • 9:49,
  • PRAHA 16,
  • David Wilczek

Na neděli 16. prosince byly v Radotíně na náměstí svatého Petra a Pavla připraveny vánoční trhy. Ty jsou součástí 13. ročníku nedělních předvánočních koncertů, které pravidelně pořádá městská část Praha 16. Návštěvníci měli možnost ochutnat speciality farmářů a zároveň si poslechnout vánoční písně.

Reklama

Ani mrazivé počasí neodradilo stovky radotínských obyvatel, aby si vychutnali předvánoční trhy na náměstí sv. Petra a Pavla, které pravidelně pořádá MČ Praha 16.

"Kdo sleduje dění v naší MČ, v Radotíně, tak ví, že tady vedeme velice bohatý kulturně-společenský život. Takže není výjimkou, že v době vánoční pořádáme také de facto již tradiční scénář programu. Je to především cyklus předvánočních adventních koncertů," řekl Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

Součástí programu byl poslední předvánoční koncert v kostele sv. Petra a Pavla. Zde zazněly tradiční skladby z Rybovy České mše vánoční v podání smíšeného sboru SUDOP a orchestru učitelů ZUŠ Klementa Slavického. Předvánoční trhy nabídly tradiční farmářské pokrmy, tvůrčí dílničky pro děti, hudební program ale i knižní bazárek. V rámci něj mohli návštěvníci finančně podpořit rodiny v nouzi.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu