• Načítám...
>

Radotín postaví novou radnici

  • 26. února 2019,
  • 18:13,
  • PRAHA 16,
  • Jaroslav Šetlík

Obyvatelé Radotína se po desítkách let dočkají revitalizace centra. S ní souvisí také výstavba nové radnice. Ta sloučí všechny pracoviště městské části pod jednu střechu, což ulehčí místním obyvatelům vyřizování úředních záležitostí.

Reklama

Obyvatelé Radotína se dočkají nové radnice. Ta vyroste v prostorách dosluhující výtopny. Její součástí by měla být také služebna Městské policie.

"Místo stávající radnice máme ve 4 budovách v Radotíně, to je pro občany dost nepříjemné, když musí chodit z jedné budovy na druhou. Ty prostory jsou i ve starých objektech, nevyhovujících, proto jsme se rozhodli vybudovat novou radnici," řekl Milan Bouzek, místostarosta MČ Praha - Radotín. 

Nová budova radnice tak usnadní lidem návštěvu úřadů. Vše by totiž bylo na jednom místě, což vítá většina místních obyvatel.

anketa

Vybudování nové radnice je součástí projektu revitalizace prostor kolem náměstí Osvoboditelů. Prostornější a modernější centrum se začne stavět ihned po dokončení úřednické budovy.

"Součástí té radnice je i náměstí, které by měl vybudovat ten developer, i 3 bytové domy, které budou mít vespod nové obchody. Bude to takový celek uprostřed Radotína," řekl Milan Bouzek.

V současné době se zpracovává projekt pro stavební povolení. Se stavbou radnice by se mohlo začít příští rok a její dokončení se plánuje na rok 2021.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu