• Načítám...
>

Na Bílé hoře se konal Den sousedů

  • 20. května 2019,
  • 23:19,
  • PRAHA 17,
  • Tomáš Horák

Místní z Bílé hory mají od letoška svůj den, během kterého mohou lépe poznat své sousedy. Den sousedů na Bílé hoře nabídl v sobotu bohatý program pro děti i dospělé. A na něj pak navázala hudební vystoupení v přilehlém kulturním domě.

Reklama

Potkat se se sousedy, poznat nové lidi z okolí, dát si něco dobrého a také si užít zábavu. To bylo cílem Dne sousedů na Bílé hoře, který měl letos svou premiéru.

"Den sousedů pořádám z důvodu, že jsem se před 2 lety nastěhovala na Bílou horu a velice se mi tady začalo líbit a moje touha byla poznat co nejvíce sousedů, sblížit se s nimi a udělat pouliční slavnost. Máme 1. ročník a vypadá to skvěle, mám z toho velkou radost a myslím si, že se tady všem líbí," řekla Lucie Benešová, organizátorka.

"Takové sousedské akce už mají v Řepích a na Bílé hoře docela tradici. Pořádáme už několikátým rokem ve spolupráci s MČ a s KC Průhon akce, také se spolkem Zažít Řepy jinak. Toto je takový první počin na Bílé hoře," řekla Kristýna Pixová, produkční KD Bílá Hora.

anketa

"V tomto místě jsme žádnou takovou akci neměli a je to úplně skvělé, všichni chodí a děkují, že se to tady uspořádalo. My, jako MČ, nejsme úplný pořadatel, podporujeme ale tuto akci a je skvělé, že tady vlastně jsou řepští občané, kteří bydlí nejen na Bílé Hoře, kteří tady mají svůj stánek a představují tady své produkty, které si mohou lidé i koupit," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Den sousedů na Bílé Hoře měl u místních velký úspěch a večer pak na něj navázal bonusový program v podobě Bělohorského hudebního setkání.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu