• Načítám...
>

Řepští si nenechali ujít návštěvu Kinobusu

  • 2. července 2019,
  • 9:10,
  • PRAHA 17,
  • Jan Varga

Řepští si užili filmové promítání pod širým nebem. Do Prahy 17 totiž přijel oblíbený Kinobus, který nabídl zajímavé tituly z české i zahraniční kinematografie.

Stáhnout video
Reklama

Se začátkem prázdnin si mohli lidé užít filmovou romantiku pod širým nebem. Do Řep totiž přijel oblíbený Kinobus, který opět přilákal filmové fanoušky. Tentokrát nabídl např. český film Úsměvy smutných mužů nebo akční trhák s Tomem Cruisem - Barry Seal: Nebeský gauner.

"Myšlenka se zrodila v hlavách marketingu Dopravního podniku. Chtěli zpříjemnit léto svým spoluobčanům, chtěli trochu vynahradit pozdní spoje, špinavé sedačky a podobně. Ta akce se stala oblíbenou, už jezdíme dvanáctý rok. Je to takové zpříjemnění léta, protože letní kina celkově vymizela," řekl Jakub Krčmář, manažer Kinobusu.

Dopravní podnik, který Kinobus provozuje, dříve podporoval pouze českou filmovou tvorbu. Časem ale svou nabídku rozšířil.

"Dopravní podnik je partnerem několika českých filmů. Musíme ale říci, že jsme trochu začali hledat už jiné, protože po tom byla poptávka z řad diváků. Takže teď promítáme filmy, které jsou z roku 2018 i 2019. A chceme brát ta lehčí témata, protože komedie k tomu létu prostě lidé rádi vidí," řekl Jakub Krčmář.

Řepští i tentokrát na Kinobus nezanevřeli a přišli. Někteří využili připravených sedátek, jiní si donesli vlastní deky. K filmu si také mohli zakoupit něco na zub.

anketa

Kinobus objíždí každoročně na 13 různých štací, kde po 4 večery promítá různé filmové tituly. Letos lidem nabídl bijáky na novém mobilním plátně.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu