• Načítám...
>

Adventní trh v Řepích láká stále více lidí

  • 9. prosince 2019,
  • 21:40,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Nasát vánoční atmosféru, ochutnat svařené víno, kávu, čaj nebo cukroví mohli návštěvníci adventních trhů v klášteře. Ty se tradičně konaly v atriu Domova sv. Karla Boromejského. Nechyběla ani vánoční dekorace, andělská pošta nebo živá hudba.

Reklama

Atrium Domova sv. Karla Boromejského v pražských Řepích se zaplnilo lidmi. Konal se tu další ročník tradičních adventních trhů. 

"Sešli jsem se tady u příležitosti 2. adventní soboty, abychom ji oslavili. A dnes, v rámci adventního trhu, máme spoustu stánků," řekla Monika Straková, PR Domova sv. Karla Boromejského.

anketa

Nechyběl ani další doprovodný program. Pro děti bylo připravené zdobení perníčků a o hudební kulisu se postarala kapela Motovidlo. Na akci nechyběly jak charitní stánky, tak i stánky komerční. Ty svou účastí přispívaly na provoz kláštera.

"Komerční stánky přispívají dobrovolným příspěvkem na chod Domova sv. Karla Boromejského, který slouží nemocným seniorům. Výtěžek z charitních stánků jde samozřejmě ve prospěch domova a výtěžek ze vstupného také. Nám to potom pomáhá nakupovat nějaké pomůcky, zdravotnický materiál, nějaké pomůcky, které potřebujeme k péči pro naše pacienty a nehradí je třeba zdravotní pojišťovna," řekla Monika Straková.

Akce se letos konala čtvrtým rokem a zájem o ni každoročně stoupá.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu