• Načítám...
>

Děti v Řepích přivítaly Mikuláše

  • 9. prosince 2019,
  • 22:12,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

O Mikulášskou nadílku nepřišly ani děti na Bílé hoře. Mikuláš, čert a anděl tu na ně čekali v rámci adventní neděle. Během ní byl připravený program nejen pro děti, ale i dospělé.

Reklama

Na druhou adventní neděli připravil KD Bílá Hora program pro celou rodinu. Pro děti tu bylo připravené např. kouzelnické vystoupení.

"Program probíhá i venku, ale také uvnitř v sále. Potom vystoupily děti z muzikálového kurzu KD Bílá Hora," řekla Kristýna Pixová, produkční KD Bílá Hora.

V závěru odpoledního programu nechyběla ani mikulášská nadílka. Adventní čas si přišla na akci zpříjemnit i starostka Prahy 17 Jitka Synková.

"Advent by měl být vlastně čekáním na Vánoce, na Ježíška a tak trochu zklidněním, což rozhodně u nás není. Spíše je to ta doba hektická, aby se všechno do Vánoc stihlo. Takže úplně nemyslím, že bych zrovna tak prožívala advent, jak by se měl prožívat. Ale musím říci, že jsem alespoň už začala péct cukroví," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Praha 17 byla letos ke svým dětem štědrá a připravila celkem 3 mikulášské nadílky na různých místech.

"Jedna v KD Průhon, dnes to máme tady v Horních Řepích. A už minulou neděli byla mikulášská nadílka v sokolovně, kterou pořádal Spolek pro obnovu řepských tradic. Takže si myslím, že určitě všechny řepské děti měly možnost navštívit mikulášskou," řekla Jitka Synková.

Ani tady nechyběly koledy, spousta stánků a hlavně předvánoční atmosféra.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu