• Načítám...
>

Knihovna v KC Průhon zahájila svou činnost

  • 30. dubna 2020,
  • 8:03,
  • PRAHA 17,
  • David Wilczek

KC Průhon v Praze 17 se připravuje na návrat k běžnému režimu. K dipozici bude virtuální výstava a některé kurzy. Rodiče mohou také přihlásit své děti na letní příměstské tábory. Zároveň byla znovu zahájen provoz místní knihovny.

Reklama

Vzhledem rozvolňování opatření proti šíření koronaviru kulturní a vzdělávací zařízení se připravují na návrat k běžnému režimu. Podobně na tom je i KC Průhon v Praze 17, které i letos plánuje letní příměstské tábory. 

Je skvělé, že připravují příměstské tábory na léto, i když zatím nevíme, jestli pobytové tábory budou moci fungovat. Máme naplánovaných asi 13 příměstských táborů ," uvedla starostka MČ Praha 17, Jitka Synková.

Kulturní centrum počítá i s zpřístupněním nových výstav prostřednictvím virtuální prohlídky. 

V tuto chvíli připravujeme virtuální výstavu sochaře Mánesa ve 3D. Ze začátku ji budou moci lidé zhlédnout alespoň touto formou a pokud to bude možné tak v červnu pro návštěvníky zpřístupníme i výstavní prostory," doplnila starostka MČ Praha 17, Jitka Synková.

Své služby částečně zprovoznila i místní knihovna. Čtenáři si mohou objednat knížku z pohodlí domova a ta jim bude doručena až domů. S tím, že maximální počet je 6 kusů týdně.  

Rozvážíme úterky a čtvrtky. Čtenáři si mohou rezervovat knížky přes on-line katalog nebo telefonicky. Služba je zcela bezplatná a knihy jsou předány bez osobního kontaktu před dveře. V úterý rozvážíme mezi 9:00 až 12:00, ve čtvrtek mezi mezi 12:00 až 17:00," uvedla tisková mluvčí knihovny, Hana Pudilová. 

Informace o zavedených službách a novinkách naleznou zájemci na webových stránkách kulturního centra Průhon. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu