• Načítám...
>

Praha 17 připravila online koncert

  • 13. prosince 2020,
  • 18:54,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Vystoupením sopranistky Markéty Fassati zpříjemnila Městská část Praha 17 adventní čas pacientům Domova svatého Karla Boromejského. Vzhledem k vládním opatřením byl koncert vysílaný online. Jeho část si mohli vychutnat také ostatní obyvatelé městské části.

Reklama

Městská část Praha 17 připravila online adventní koncert. Ten byl určený primárně pro pacienty Domova svatého Karla Boromejského.

"Jsme v úplně jiné době, než je obvyklé, v tento vánoční čas. Jelikož jeden z adventních koncertů vždy sponzoruje MČ, tak jsme se rozhodli v letošním roce uspořádat koncert, který bude samozřejmě bez lidí. Ty písničky budeme pouštět pacientům do jejich pokojů, takže je to takový malý dárek," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17. 

"Na posluchače čekají samozřejmě skladby, které patří k adventu a vánočnímu času. Jsou to například skladby od Adama Michna z Otradovic a jiné písně, které jsou nám velmi blízké. Byla by škoda, abychom tyto Vánoce byli bez nich," řekla Markéta Fassati, sopranistka. 

Část koncertu sopranistky Markéty Fassati si mohou ale vychutnat i ostatní obyvatelé Prahy 17. Městská část pro ně totiž připravila záznam jedné ze skladeb, které v rámci tohoto vystoupení zazněly.

"Já jsem ráda, že můžeme aspoň jednu adventní neděli potěšit nejen pacienty tady v domově, ale Markéta Fassati přislíbila, že nám jednu píseň nahraje a my ji budeme pouštět našim občanům na našem webu, jako takový malý dárek," řekla Jitka Synková. 

Podobně jako ostatní městské části, musela i Praha 17 z důvodu vládních opatření zrušit všechny připravované akce, které se měly během adventních dnů uskutečnit. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu