• Načítám...
>

V Řepích měli senioři vánoční setkání

  • 17. prosince 2020,
  • 15:21,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Senioři z Prahy 17 se sešli na zahradě Centra sociálně zdravotních služeb v Řepích, aby si navodili vánoční atmosféru. Vše dobré jim, kromě ředitele centra, přišla popřát i starostka Jitka Synková a přinesla pro ně i malé dárky.

Reklama

Městská část Praha 17 a Centrum sociálně zdravotních služeb Řepy uspořádaly předvánoční setkání seniorů.

"Využili jsme možnosti setkat se u nás na zahradě, protože se letos seniorské kluby nemohou scházet. Tak jsme je chtěli potěšit alespoň malým dárečkem. Rozdáváme jim kytičky. Městská část nechala vyrobit drobnou brožuru k výročí bitvy na Bílé hoře. Jelikož jsme nemohli dělat žádné plánované akce, tak jim k tomu dáváme i tuto brožurku," konstatovala Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

"Chtěli jsme prostě umožnit našim seniorům i v tomto nelehkém období, aby měli alespoň pocit, že jsou svátky. Že se můžeme setkat při dodržení všech epidemiologických zásad. Přes všechny pandemické problémy, jsme chtěli umožnit setkání a navodit předvánoční atmosféru, aby lidé měli pocit, že jsme na ně nezapomněli," uvedl Jiří Kadlec, ředitel Centra sociálně zdravotních služeb Řepy.

K vánoční atmosféře patří i přání a poděkování, o které se postarala starostka Jitka Synková .

"Já bych jim především chtěla poděkovat za uplynulý rok. Za to, jak byli určitě všichni k sobě ohleduplní, a jak chápou situaci, která tady je. Chtěla bych jim popřát především zdraví, protože v tuto dobu máme všichni především toto přání. A aby měli možnost se alespoň na chvilku potkat se svými blízkými," zdůraznila Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Místní centrum sociálně zdravotních služeb má i v této době více než napilno. Především terénní pracovnice se totiž takřka nezastaví.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu