• Načítám...
>

KC Průhon připravilo několik aktivit

  • 4. ledna 2021,
  • 18:40,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Kulturní centrum Průhon připravilo pro obyvatele Prahy 17 hned několik aktivit. Tou první je on-line výstava, která je největší v historii tohoto zařízení. Připraveny jsou dále dvě soutěže. Jedna literární a druhá naučná.

Reklama

Praha 17 připravila ve spolupráci s Kulturním centrem Průhon pro své obyvatele novou soutěž. Jmenuje se Za řepským dobrodružstvím a můžete se díky ní  vydat na výpravu za řepskou historií.

"Kulturní centrum Průhon společně s místním rodákem Jaroslavem Hájkem vymyslelo soutěž s názvem Za řepským dobrodružstvím, která se skládá ze třinácti otázek. Naším cílem byla motivace soutěžících k tomu, aby si prošli naši lokalitu Řepy a seznámili se s její historií a naší městskou částí," uvedla Hana Pudilová, vedoucí marketingu KC Průhon.

Soutěž začíná u Velké hospody na Bílé hoře, ke které se váže první otázka. Dále se pokračuje městskou částí až ke Kulturnímu centru Průhon, kde soutěžící mohou do schránky vhodit leták s vyplněnými soutěžními otázkami. 

"V rámci soutěže jsme zpracovali i mapku, která naše soutěžící navádí podle jednotlivých bodů. Mohou se podle nich vypravit na svoji cestu a odpovídat podle nich. Mapku i soutěžní otázky najdou zájemci v naší Řepské sedmnáctce anebo na webové stránce: www.pruhon.cz.," upozornila Hana Pudilová, vedoucí marketingu KC Průhon.

Za řepským dobrodružstvím ale není jedinou soutěží, kterou Praha 17 pro své obyvatele připravila. Kdo se nechce procházet, může zkusit psát a zúčastnit se literární soutěže.

"Věkově naše soutěž není omezena. Mohou se jí zúčastnit i děti. Povídka by měla splňovat pravidla žánru, to znamená sci-fi, fantasy a thriller," konkretizovala Hana Pudilová, vedoucí marketingu KC Průhon.

Svá díla mohou autoři posílat několika možnými způsoby, které jsou popsány na webových stránkách Kulturního centra Průhon. Najdete na nich  mimo jiné také on-line výstavu Jednoty umělců výtvarných.

"Jedná se o výstavu třiadvaceti umělců a123 uměleckých děl. Bohužel není momentálně možné navštívit prostory galerie osobně, a tak jsme se rozhodli vytvořit virtuální prohlídku on-line," dodala Hana Pudilová, vedoucí marketingu KC Průhon.

Tato výstava je historicky největší výstavou, jakou kdy Kulturní centrum Průhon hostilo.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu