• Načítám...
>

V Řepích můžete hledat soutěžní kameny

  • 7. dubna 2021,
  • 9:14,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Zabavit se a přitom i zasoutěžit můžete díky Kulturnímu centru Průhon. To si totiž připravilo soutěž s názvem Řepské kameny. Úkolem je hledat originální kameny s vyraženým logem městské části a ten nejlepší bude i odměněn.

Reklama

Kulturní centrum Průhon v Praze 17 si pro občany městské části připravilo soutěž s názvem Řepské kameny.

"Jedná se o originální kameny, které byly vytvořeny v dílně akademického sochaře a lektora kurzu KC Průhon Vojtěcha Malaníka. Tyto umělecky pokreslené kameny můžou soutěžící hledat v okolí Řep," řekla Hana Pudilová, vedoucí marketingu KC Průhon. 

Kameny budou rozmístěny v průběhu měsíce dubna a to na veřejně přístupných místech.

"To znamená někde v trávě, na lavičkách a podobně. Nálezce si může samozřejmě kámen vzít a nebo si ho chvíli ponechat a poté ho zase vrátit někam do přírody, kde ho najde někdo další. Úkolem je najít co největší počet řepských kamenů, vyfotit je a tyto fotografie nám zaslat na email kameny@pruhon.cz do 30. června," řekla Hana Pudilová. 

Kamenů, které můžete hledat s vyražených logem sedmnácté Městské části, bude kolem čtyř desítek a kromě zábavné procházky po Řepích se výherce soutěže může těšit i na pěknou cenu.

"Soutěžící, který najde největší počet různých kamenů, obdrží výhru, což je sada na barvení kamenů," řekla Hana Pudilová. 

Více informací o celé soutěži se můžete dozvědět na webových stránkách kulturního centra - pruhon.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu