• Načítám...
>

KC Průhon vyhlásilo talentovou výzvu

  • 30. dubna 2021,
  • 21:06,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Ukázat své umělecké nadání, ať už se jedná o zpěv, tanec nebo např. hru na hudební nástroj mohou obyvatelé Prahy 17 v rámci výzvy Ukaž svůj talent. Tu pořádá KC Průhon a určena je pro všechny ve věku od 6 let. Ti nejlepší dostanou možnost vystoupit na společné kulturní akci.

Reklama

KC Průhon vyhlásilo výzvu pro všechny talentované Pražany. Ti se mohou zapojit do 1. ročníku soutěže pod názvem Ukaž svůj talent.

"Letos jsme poprvé vyhlásili výzvu Ukaž svůj talent, nejen pro děti, ale pro všechny, kdo se neživí profesionálně uměleckou činností. Ten nápad vznikl hlavně kvůli té době, která dnes je, že jsme více zavření doma a chtěli jsme dětem a případně i dospělým zájemcům nabídnout možnost doma natočit nějaké hezké video čehokoliv, co umí," řekla Kristýna Pixová, produkční KC Průhon. 

Může se jednat o zpěv, dramatický projev, přednes, tanec nebo hru na hudební nástroj. Zkrátka fantazii se meze nekladou. Videa a audio nahrávky mohou zájemci zasílat prostřednictvím emailu produkce@kdbh.cz a to až do 30. května.

"Vyhodnocování bude probíhat ve dvou kolech, napřed si uděláme interní první vyhodnocení došlých videí, což uděláme v našem týmu KC Průhon a z těch nejhezčích videí uveřejníme ta hezká videa na YouTube kanálu, na Facebooku a na webových stránkách," řekla Kristýna Pixová.

Ti nejlepší budou mít možnost vystoupit na společné akci, kterou KC Průhon připravuje.

"Finálové odpoledne, které by se mělo konat doufejme už pro veřejnost buď tady v KD Bílá Hora nebo KC Průhon a doufáme, že už za účasti diváků se nám představí všechny talentované děti a všichni účastníci," řekla Kristýna Pixová. 

Výzva Ukaž svůj talent je jednou z mnoha akcí, které KC Průhon pořádalo v době pandemie. Jedním z dalších projektů je soutěž Řepské kameny. 

"Tato akce trvá až do 30. 6., takže se ještě pořád můžete zúčastnit. Po Řepích jsou schované barevné kameny, je jich tady až 50 a ten, kdo najde nejvíce kamenů, tak dostane výhru v podobě sady na barvení vlastního kamene," řekla Kristýna Pixová.  

Podrobnosti nejen k této soutěži, ale i k dalším akcím najdete na webových stránkách KC Průhon.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu