• Načítám...
>

Kultura a zábava v Řepích opět startuje

  • 27. května 2021,
  • 17:23,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Po koronavirové pauze se v Řepích pomalu rozjíždí kulturní dění. Za skly Sportovního centra Řepy začala výstava sportovních fotografií a plánují tu i promítání filmů se sportovní tématikou. Zdejší Kulturní centrum na konci června pak pro děti pořádá akci Hurá na prázdniny.

Reklama

V pražských Řepích se můžete přijít podívat na novou výstavu s názvem Výstava za sklem. Jde o společný projekt Kulturního centra Průhon a Sportovního centra Řepy a právě prosklené části sportovního centra se změnily na výstavní síň.

"Vystavuje 8 fotografů a vystavují 25 sportovních fotografií. V této době jsme se rozhodli výstavu uspořádat tímto způsobem, tedy za skly sportovního centra, aby kolemjdoucí a všichni ostatní návštěvníci, kteří půjdou třeba z práce, ze školy a nebo jen na procházku, ji mohli takto zhlédnout," řekla Petra Tejklová, produkční KC Průhon. 

Výstava potrvá až do konce srpna. Sportovní centrum se připravuje na plné zprovoznění včetně haly nebo bazénu. Ale připravují tady i jiný program.

"Připravujeme spoustu akcí, především jsme sportovní centrum, takže sportovní akce, sportovní turnaje, ale aby veřejnost nepřišla zkrátka, určitě chystáme další - různé koncerty, divadla. Protože máme velmi pěkné náměstíčko, tak chystáme promítání filmu samozřejmě se sportovní tématikou," řekl Josef Dirbák, ředitel SC Řepy. 

Brzy by se tak v areálu sportovního centra měl promítat film Diego Maradona. Kulturní Centrum Průhon zase chystá na konec června akci Hurá na prázdniny.

"Což je takové slavnostní ukončení tohoto speciálního školního roku. Uskuteční se to právě na zahradě KD Bílá Hora 27. června od 15:00," řekla Petra Tejklová. 

Děti se mohou těšit na divadelní představení, pantomimu a nebude chybět ani malování na obličej.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu