• Načítám...
>

V Řepích se kouzlilo s Pavlem Kožíškem

  • 25. června 2018,
  • 18:19,
  • PRAHA 17,
  • Blanka Holoubková

Nejznámější český kouzelník Pavel Kožíšek děti svým vystoupením nejen pobavil, ale v rámci kouzelnického workshopu i učil kouzlit! Jak to s kouzlením šlo v Praze Řepích - na to se podíváme v následující reportáži.

Reklama

Kouzelnická show S kouzly kolem světa nejznámějšího českého kouzelníka Pavla Kožíška se pro děti z Řep konala první letní sobotu. Kromě kouzlení se tady i zpívalo. Celý program zahájily svým vystoupením děti z muzikálového kurzu KD Bílá Hora.

"Je to akce, kterou jsme už dělali v minulých letech a nazvali jsme to Hurá na prázdniny. Je to akce pro malé děti a možná i pro větší. Má tady vystoupit kouzelník Pavel Kožíšek a děti si tady mohou zazpívat, zatancovat a zasoutěžit," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Počasí akci moc nepřálo, ale na zábavě ničemu neubralo. Celý program byl přesunut do kulturního domu.

"Ty aktivity, které měly být původně venku, tak mohou být uvnitř," řekla Jitka Synková.

Organizátoři mysleli i na maminky a tatínky. Maminky mohly navštívit stánek s kosmetikou Mary Kay. Tatínkové si mohli dopřát točené pivo, dělat doprovod svým ratolestem, které se rozhodly pomalovat si obličej a nebo obdivovat kouzelníkovu pomocnici.

"Se mnou z Divadla kouzel přijela Hanka Mašlíková, která u mě v divadle vystupuje už desátou sezónu, takže s ní o zábavu nikdy není nouze. Dnes jsme si připravili vystoupení S kouzly kolem světa, kdy poletíme s dětmi kolem celého světa a v každé zemi, kde zastavíme, si ukážeme nějaké typické kouzlo," řekl Pavel Kožíšek, kouzelník.

anketa

Příště je možné za kouzly vyrazit přímo do Divadla kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy. A to od září, až opět začne divadelní sezóna. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu