• Načítám...
>

Děti zakončily školní rok sportem

  • 27. června 2018,
  • 18:06,
  • PRAHA 17,
  • Jaroslav Šetlík

Pro žáky všech mateřských a základních škol Prahy 17 proběhly sportovní hry, které byly nejen zakončením školního roku, ale také poslední částí projektu této městské části Sportujeme a zdravě jíme.

Reklama

Konec školního roku patří sportovním hrám a výjimkou nebyla ani Praha 17.

"V rámci projektu místního akčního plánu, do kterého jsou zapojeny všechny naše základní i mateřské školy, jsme vymysleli projekt Sportujeme a zdravě jíme. V rámci toho jsme vymysleli nejen ty sportovní hry, ale dělali jsme různé semináře a různé přednášky ke zdravému životnímu stylu," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Projekt se skládá z více částí, jako například prevence nebo zdravé stravování.

"Buď jsme to dělali v projektech ve školách nebo jako veřejně přístupnou přednášku s promítáním a poslední částí byl projekt, ve kterém jsme chtěli propojit práci všech škol, které na MČ působí a ten projekt právě vyvrcholil sportovním kláním všech škol," řekla Naděžda Zemanová, vedoucí odboru kultury a školství MČ Praha 17.

Je to skvělé, že se všechny naše základní i mateřské školy zapojily a samozřejmě patří za to veliký dík nejen ředitelkám, ale i všem pedagogům, kteří sem ty své děti přivedli a připravovali je na ty závody," řekla Jitka Synková.

Sportovní hry měly několik disciplín a tak nás zajímalo, která z nich je tou nejoblíbenější.

anketa

A koho nebavil sport, ten si třeba zatančil a nebo zazpíval. S blížícím se koncem školního roku vládla mezi školáky uvolněná atmosféra a tak doufejme, že podobně na tom budou i po prázdninách. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu