• Načítám...
>

Babí léto zabavilo všechny věkové kategorie

  • 17. září 2018,
  • 17:13,
  • PRAHA 17,
  • Blanka Holoubková

MČ Praha 17 a autosalon Klokočka uspořádaly zábavné odpoledne pro celou rodinu - tradiční Babí léto. Autosalon Klokočka v rámci odpoledního programu oslavil své 30. výročí. O zábavu bylo postaráno.

Reklama

Babí léto s Klokočkou. Tak se jmenovala akce, kterou Praha 17 uspořádala společně s Autosalonem Klokočka. MČ tak navázala na tradiční Babí léto, které se tu koná už dvanáctým rokem. Na programu byla vystoupení žáků všech řepských základních a uměleckých škol, stejně jako každý rok. 

"Letos je to pojaté trochu velkolepěji, protože nás oslovil autosalon Klokočka, který je náš soused, a chtěl se připojit k naší akci Babí léto tím, že by zde oslavil své třicetiny společně s námi, protože my tady máme nádhernou louku, na které ty akce pořádáme," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

"Chtěli jsme, aby ten program, který bude, byl opravdu propojen s tím, čím se zabýváme, tedy s auty," řekl Milan Dočekal, marketingový manažer autosalonu Klokočka. 

K vidění byla tedy nejen policejní a hasičská technika ale právě i auta z autosalonu Klokočka. 

"Pro dospělé nebo pro všechny starší 18 let je tady připraveno testování všech našich značek a vybraných modelů vozidel," řekl Milan Dočekal.

"Určitě bych autosalonu Klokočka popřál hodně štěstí, zdraví a pak samozřejmě spoustu spokojených zákazníků, kteří se budou stále vracet," řekl Roman Šebrle, sportovec a moderátor. 

Pro nejmladší návštěvníky Babího léta byla připravena zábavná klokaní stezka a různé atrakce. Příznivci rocku si přišli na své večer během koncertu Davida Kollera.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu