• Načítám...
>

V Praze 17 slavnostně rozsvítili vánoční strom

  • 3. prosince 2018,
  • 15:52,
  • PRAHA 17,
  • Natálie Forsterová

Desítky lidí z Prahy 17 si nenechaly ujít slavnostní rozsvícení vánočního stromu.To se jako každý rok konalo v Makovské ulici za přítomnosti starostky Jitky Synkové. Následoval doprovodný program v podobě dětských vystoupení.

Reklama

Takto vypadalo slavnostní rozsvícení vánočního stromu v Praze 17. Zdejší radnice ho již tradičně ozdobila v ulici Makovského nedaleko tramvajové zastávky Slánská. I letos tady měl stromeček úspěch. 

anketa

Vánoční strom slavnostně rozsvítila starostka Jitka Synková, a to za hlasité podpory všech přihlížejících. 

"Jako každý rok startujeme advent rozsvícením nejen vánočního stromu, ale vlastně celou výzdobou, kterou máme v našich ulicích tady v Řepích," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17. 

Slavnostní akci doprovodily zpěvem děti z místních škol. V rámci večera tak zazněl nespočet vánočních koled v podání hned několika souborů. 

"Kromě toho, že tady máme připravený pro děti čaj, pro dospělé svařák a světýlka, která si zde mohou děti zakoupit, tak je připraven program v tom smyslu, že nám tady zazpívají děti z MŠ, děti ze ZŠ Generála Peřiny a na závěr děti ze ZUŠ," řekla Jitka Synková. 

Kdo slavnostní rozsvěcení stromečku v Praze 17 nestihl, nemusí zoufat. MČ i letos srdečně zve na adventní trhy, které se budou konat 14. prosince v klášteře sv. Karla Boromejského.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu