• Načítám...
>

V Praze 17 rozdali plakety J. A. Komenského

  • 1. dubna 2019,
  • 9:53,
  • PRAHA 17,
  • Jan Varga

Praha - Řepy rozdala učitelům plakety Jana Amose Komenského. Ocenila tak nejlepší pedagogy, kteří působí ve školách a školkách na území městské části. Ceny předala starostka Jitka Synková.

Reklama

Vzorná práce s dětmi, dlouholetý tvůrčí přístup a zodpovědnost. I za to si v KC Průhon v Praze - Řepích převzali učitelé plakety J. A. Komenského. Každoročně ty nejlepší pedagogy nominují samy školy.

"Oslovíme ředitele a oni mají možnost, prostřednictvím ankety mezi pedagogy nebo vlastním rozhodnutím, nominovat učitele. Ta volba je čistě na nich, protože si myslím, že ředitelé, kteří ty školy vedou, nejlépe vědí, kdo jim tam pracuje," řekla Naděžda Zemanová, vedoucí odboru školství, Úřad MČ Praha 17.

Vybraní pedagogové si ocenění za svou práci převzali z rukou starostky Jitky Synkové.

"Samozřejmě jsem pyšná, protože v dnešní době dělat učitele nebo učitelku, ať už v mateřské nebo základní škole, není vůbec lehké. Takže jsem ráda, že tady máme kvalitní pedagogy. To ocenění, které jsme jim tady nastavili, je to myslím asi 10 let, co je oceňujeme, tak vidím, že si toho opravdu váží," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

A jak svou práci vnímají sami pedagogové? Zeptali jsme se, co je na jejich práci baví a inspiruje.

anketa

Pedagogové dostali v rámci předávání ocenění také dárek v podobě vystoupení žáků místní ZUŠ.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu