• Načítám...
>

Praha 17 opět připravila společenský večer

  • 1. dubna 2019,
  • 12:22,
  • PRAHA 17,
  • David Wilczek

Už 6. ročník společenského večera pro občany Prahy 17 byl připraven v Řepské sokolovně Na Chobotě. Galavečerem provázel tradičně herec a moderátor Zdeněk Podhůrský. V rámci nabitého programu nechybělo hudební vystoupení, taneční ukázky nebo kasíno.

Reklama

Společenský večer pořádaný radnicí Prahy 17 patří mezi nejoblíbenější a nejnavštěvovanější události této MČ. Ani tento rok tomu nebylo jinak a místní se mohli opět po roce společně sejít v sokolovně v Řepích.

"Společenský večer, který pořádá MČ Praha 17 společně s KC Průhon, je už v Řepích tradiční akcí. Musím říci, že během jednoho dne jsou vyprodané lístky, takže je o to obrovský zájem," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Galavečer už tradičně moderoval herec Zdeněk Podhůrský, kterému jsou Řepy i místní lidé velmi blízcí.

"Za tu dobu, co moderuji tyto akce, už jsem si tu nadělal přátel hodně. Už jsem tady šestým rokem a je to úžasné, ta akce je krásná, lidé se tady bezvadně baví. Je to taková domácí akce," řekl Zdeněk Podhůrský, herec, moderátor.

Pro milovníky hazardu bylo připraveno kasíno. V tomto případě se jednalo o charitativní záměr. Vybrané peníze totiž poputují na Nadační fond Zdeňky Žádníkové.

"Jelikož spádově patří Řepy do Nemocnice Motol, tak přispíváme třeba na to, že jsou vymalované nejen dětské ordinace, ale i čekárny a celé dětské oddělení," řekla Jitka Synková.

V rámci programu byla připravena např. i ukázka společenských tanců, bubenická show, ochutnávka vína a kvalitního rumu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu