• Načítám...
>

Letňany plánují letos pořádat spoustu akcí

  • 27. ledna 2022,
  • 11:24,
  • PRAHA 18,
  • Marek Tereba

Vládní opatření, bohužel, spoustu akcí zrušila. Proto se to Praha 18 rozhodla svým občanům vynahradit letos. Co všechno se pro Letňanské chystá? Podívejte se na reportáž.

Reklama

Obyvatelé Prahy 18 se mohou těšit na pořádně nabitý rok. V plánu je několik akcí, které zabaví snad všechny letňanské obyvatele.

„Za chvíli nás čeká Masopust. Ten máme 12.2. Ozdobíme tradičně hasičské auto, po Letňanech uděláme průvod. Skončíme tradičně na Staré Návsi, kde bude program a soutěže o nejhezčí masopustní masku. Taková tradice jsou čarodějnice, ty letos doufám budou. Loni kvůli covidu nebyly. Teď je budeme mít tradičně, vedle Tesca, na tom velikém trojúhelníku," popsala Iveta Lojková, místostarostka MČ Praha 18.

Chystá se také akce "Letňany nejen dětem." Letos již 15. ročník proběhne na Letňanském letišti. 

„Ta bude dvoudenní, obrovská. S prodlouženým časem do 23. hodin. Samozřejmě, že k velkému programu bude patřit dobročinná tombola, kde výdělek půjde do humanitárního fondu. Samozřejmě spousta soutěží pro děti. Je to forma dětského dne. Myslím, že nejen letňanští se mají na co těšit," upozornila Iveta Lojková, místostarostka MČ Praha 18.

Nesmí chybět pivobraní a ani vinobraní. Na podzim se v Letňanech také proletí draci. Před Vánoci bude nejen Mikulášská, ale také slavnostní rozsvícení stromečku či tradiční rozlévání polévky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu